elleVilla Bed&Breakfast

        - tre rom og godt kjøkken -

 

 

 

F Ø D S E L S D A G E R  O G  A N N E N  F I N  F E I R I N G!

 

I elleVillas stuer har vi plass til nesten 40 gjester.  Om du skal feire med fra rundt omkring 15-20 av dine nærmeste venner, kolleger, ansatte eller familie - er du velkommen til å ringe eller komme innom for en kaffekopp og en nærmere prat. 

 

Kanskje elleVilla er stedet du leter etter?

 

Vi dekker småbord med hvite duker, tøyservietter og en enkel rød rose på hvert bord - og vi elsker stearinlys.  Om vinteren fyrer vi mye i peisen, og stemningen og atmosfæren er stadig vidunderlig god.  Huset elsker gjester!

 

I elleVilla serverer vi ofte en tapas-inspirert buffet - til jubel fra små og store.  En julevariant av buffeten er tilgjengelig i november og desember.

Vi lager maten fra bunnen, og har fått oppskrifter og inspirasjon både her og der.

 

Vi sverger til buffet-trikset da det gjør selskapet løst og ledig, folk forsyner seg om og om igjen, alle spiser seg så mette de kan, slipper sitte og vente på neste rett, - og det føles uhøytidelig, fint og nært.  Vi heier litt på småbord, og synes langbord kan bli litt stivt...  (ikke har vi plass heller! :)) 

 

Vi kan også tilby en 3-retters-meny til ditt selskap.  Denne setter vi sammen med utgangspunkt i dine ønsker, og i forhold til sesongens beste råvarer.  Vi gjorde en gang en ubeskrivelig gin- og tyttebærmarinert indrefilet av elg, husker jeg.  Nam.

 

Om sommeren serverer vi gjerne en skalldyr-buffet, eller en grill-greie i hagen.  Man kan også velge hamburger-buffet til sitt private selskap.

 

I anledning kurs, møter og små konferanser serverer vi gjerne både frokost, lunsj og middag/kveldsmat.  Her kan det handle om spennende pastaretter, en enorm club-sandwich eller en deilig suppe med hjemmebakt brød.

 

elleVilla er ikke egnet til hurra-meg-rundt-fester.  Stuene er rett og slett for små til denne type lag, og det er umulig å rydde plass til dans og hæla-i-taket-aktiviteter.  Av hensyn til naboene er vi veldig forsiktige med støy.  Men kom gjerne innom for en titt om du leter etter det perfekte lokalet til din spesielle dag!

 

Vi har hatt gleden av å arrangere en del bryllup, bursdager og andre sommerfester i hagen, og vi gjør gjerne flere!  Hagen er en vidunderlig ramme for all slags feiringer, - og her er det plass til mange!

 

alle foto: verdens beste fotograf! - Lisbeth Michelsen

 

 

elleVilla B&B - colin archersgate 4 - 3263 larvik • tlf.+4733114500 mobil +4790155501 • elisabeth@ellevilla.no