elleVilla Bed&Breakfast

- hjemmelaget hamburger og god musikk -

 

 

H I S T O R I E N  O M  K V E L D S M A T & M U S I K K  I  elleVillas hage

 

07.07.07 åpnet Kari Slaatsveen kveldsmatserveringen i elleVillas hage.  Vi koste oss veldig - med jordbær og champagne og vakre mennesker, og vi fikk til og med noen musikalske smakebiter fra sommerens artister.

 

det ble en vidunderlig sommer - uten E N regndråpe på konsertkveldene, og vi gledet oss til å oppleve vakker musikk, hyggelige mennesker, flotte artister og forhåpentligvis varme, norske sommerkvelder igjen!

 

sommeren 2008 halverte vi moroa - men det ble ca dobbelt så vakkert!!

unni gjorde både lunsj- og kveldskonsert, oscar var tilbake med de finurlige tekstene og gitaren sin, og hilde louise og guttene hennes fikk oss til å rødme fordi de spiller og synger så flott.

 

sommeren 2009 forble et ubleket lerret.  hun som booker artister, lager burgerne, baker kakene og rigger møbler++ gikk 70 mil på en vakker sti i Frankrike i mai, kom hjem igjen i begynnelsen av juni og kjente at nok var nok.  det er knallgøy å ha skapt kveldsmat-eventyret, det er vemodig å innse at det er over, det gjør vondt å måtte skuffe gjester som henvender seg via telefon og mail for å få sommerens program, det blir rart å ikke holde takketaler til foreldre og de andre stjernene mine som er så snille og flinke til å hjelpe til, men jeg kan ikke mer. 

 

i 2010 velger jeg å konsentrere driften om overnatting og selskap - og å gi meg selv tid til gode stunder i hagen, på svabergene på tollerodden, på en rusletur på mølen eller i indre havn, - og til noen tidlige kvelder i seng.

 

vi lever kanskje bare én gang.

 

 

elisabeth

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

 

2008:

 

I år åpner vi moroa med  U N N I  W I L H E L M S E N

 

Unni lovet i fjor at dette var starten på en tradisjon, og nå er hun jammen tilbake!

 

T O R S D A G  17.juli -          Unni Wilhelmsen - 2 ganger!!!

T O R S D A G  24.juli -          Hilde Louise Asbjørnsen

T O R S D A G  14.august -    Oscar Danielson

 

usikker dato: B E L L M A N

usikker dato: O R N A N D  A L T E N B U R G

og kanskje kommer det flere...  følg med her!

 

Unni vet dere nok om, - KOM!  Og vær tidlig ute!  Det blir fullt.

mer om Unni: www.unniwilhelmsen.com

 

U N N I  gjør T O konserter!!

lunsj-konsert klokken 14:00.

porten er åpen fra 13:00, og man må forlate elleVillas hage 17:00/30.

servering av ciabatta med morsomt innhold samt deilig drikke.

 

- vi anbefaler deg å velge lunsj-konserten om du vil være helt sikker på å få plass i hagen?!, om du jobber kveld, om du ikke får barnevakt, eller om du rett og slett har lyst til å oppleve Unni i strålende solskinn midt på dagen!

det blir vakkert!!

 

kveldsmatkonserten blir sannsynligvis en sild-i-spann-opplevelse igjen - men den blir fin, ja! :)  anbefales ikke for folk som liker fremmede best på avstand.

 

porten åpner 18:00, Unni går på scenen ca 21:00, og festen er over klokken 01:00.  og det er altså meldt fint vær!

burgere før og etter konserten - og god drikke hele tiden.

 

G L E D E R  O S S !!

 

billetter i porten kroner 330

 

 

Hilde Louise er et vidunderlig vesen, som egentlig er veldig morsom.  Jeg har kjent henne i noen år, som morsom, - men plutselig en dag hadde jeg gleden av å oppleve henne som sangerinne på Kongsberg Jazzfestival.  MAKAN!!  (silje nergaard - nå må du passe deg!)

 

Hilde synger som en stor stjerne, er ganske liten og veldig vakker, og hun kler elleVillas hage veldig godt.  Hun lager musikken sin selv, men er slett ikke alene på scenen.  Hele Hilde Louises Orchestra er på plass i elleVillas hage torsdag 24. juli.  Og vi gleder oss!!

 

Hilde Louise ga nylig ut albumet Sound Your Horn, og fikk terningkast 6 i de store avisene våre.  "Hun har alt som skal til for å erobre VERDEN", kunne man lese på forsiden av Aftenposten.  Vakkert. 

 

Les mer på www.hildelouise.com

 

og i Østlandsposten, onsdag 23.juli:

http://www.op.no/kultur/article3680426.ece

 

billetter i porten kroner 280

billettbestilling: 90155501

 

Oscar Danielson fant vi for to år siden i Helgeroa, der han slapp til på en stor scene, - helt alene - midt i Bjørn Eidsvågs konsert.  Kjærlighet ved første riff, kan man kalle det.

 

I fjor sommer fikk vi jammen lurt verdens beste svenske til å komme til Larvik for å spille for elleVillas kveldsmatgjester, - og Oscar koste seg såpass at også han takket ja til å komme tilbake i år.  Det er vi glade for.

 

Oscar synger om at livet er en smørgås och ett glas mjølk, og vi synes det passer veldig fint til kveldsmaten.  Han er helt alene på scenen, men har med seg gitar og en notisbok.  Han glemmer ofte klær, men elsker å ta tog.

 

Finn Bjelke i NRK mener denne mannen burde utgis på blå resept.  Vi tror det er enda bedre å sikre seg en dose Oscar i elleVillas hage torsdag 14. august.  Man kan til og med kjøpe med seg en plate eller to hjem! Med autograf, om man vil! :)

 

Mer om Oscar på www.oscardanielson.se

 

billetter i porten kroner 250

billettbestilling: 90155501

 

 

Vi kommer tilbake til dato på konsertene med Bellmanwww.bellmanmusic.com og Asbjørn Ornand Altenburg Reme Ribe www.ornandaltenburg.no veldig snart.  Kalenderpussel må legges!

 

Bellman gjorde en usedvanlig vakker konsert i elleVillas hage i 2007, og vi kan nesten ikke vente med å oppleve denne vidunderlige artisten igjen.  Larvik bør være stolt av sin Bellman!

 

Asbjørn tilbragte en helg i elleVilla i juni, - og da han tok med seg gitaren ut i hagen, satt seg godt til rette i en ørelappstol og begynte å spille og synge - falt vi pladask.  Denne mannen burde flere få oppleve!

Gjør dere klare for Ornand Altenburg en torsdag i august!

 

 

På kvelder med musikk til kveldsmaten ser vi for oss at hageporten åpner for mat (les hjemmelaget hamburger med morsom tilbehør-buffet) og drikke K L O K K E N 18:00.

Musikanter går på scenen ca 21:00.

Ingen matservering under konserten, men vi fyrer gjerne grillen igjen i det artisten bukker og nikker og neier og sier takk for i dag.

 

Gjester som bare ønsker burger - og ingen musikk?! - må velge en annen kveld enn disse med konserter.  (Vi er foreløpig ikke i gang med café i hagen.  Håper og tror vi kan få til noen fine kvelder i august.  Følg med på dagboken.)

 

Du bør komme tidlig om du vil spise.  Burgerkøen kan bli lang, og det er lurt å få plass ved et bord om du vil nyte kveldsmaten din. 

 

Andre ting enn burger kan forekomme ved forespørsel.

Vi har all slags drikke-rettigheter og -muligheter.

 

Man kan plutselig bestille billetter!  Mange ringte og kom og ville bestille og kjøpe billetter før Unnis konsert, - men vi var dessverre strenge og rettferdige, tenkte vi.  Det funket, - men vi innser at dere gjerne vil være sikre på å komme inn, - så nå tar vi faktisk i mot bestilling!

 

Ring mobil 90155501 for billetter.

 

Vi liker førstemann-til-porten-prinsippet, og dette gjelder fortsatt i forhold til sofaer, ørelappstoler, malingspann etc.  Og porten åpner altså klokken 18:00 på konsertkvelder.  Lurt å komme rundt omkring der om du vil spise og drikke og kose litt før pop-stjerna går på scenen.

 

Vi tar kort, men cash går fortere i porten.

 

Ring eller send en mail for spørsmål om sommerjobbing, overnatting, konserter, mat og drikke - eller helt andre ting. 

 

Elisabeth Holm

elleVilla B&B

33114500

90155501

elisabeth@ellevilla.no

 

 

 

elleVilla B&B - colin archersgate 4 - 3263 larvik • tlf.+4733114500 mobil +4790155501 • elisabeth@ellevilla.no